Ga naar hoofdinhoud

Bronzen Insigne voor Jos Ruiter-Dijkhuizen

Tijdens de najaars ALV van de KNHS kring West Veluwe heeft de kring afscheid genomen van mevrouw J.M. (Jos) Ruiter – Dijkhuizen als algemeen secretaris.

Jos heeft 9 jaar het bestuur van de kring gediend en de statuten bepalen dat dan de zittingstermijn eindigt. Zij is een zeer actieve bestuurder die de afgelopen 9 jaren haar kennis, netwerk en verantwoordelijkheidsgevoel ruimhartig heeft ingezet, waarvoor de kring haar zeer dankbaar is. Jos is iemand waar je altijd van op aan kunt en de zaken perfect regelt. Naast haar werkzaamheden voor de kring  heeft zij zich de afgelopen jaren op meerdere fronten ingezet voor de  hippische sport:

– Bestuurslid en Algemeen secretaris van de Kring west Veluwe van 2010 -2019
– Regio bestuur / algemeen secretaris regio Gelderland – Flevoland van 2013 tot heden
– Werkgroep jeugd stimuleringsplan
– I &R controleur KNHS
– Secretaris en wedstrijdsecretaris Veluws Ros
– Secretaris en Wedstrijdsecretaris Gouden Ei dressuur evenement
– Rekenkamer regiokampioenschappen

Namens het KNHS bestuur kreeg Jos tijdens de ALV de bronzen insigne voor haar inzet voor de paardensport. De KNHS kring West Veluwe bedankte Jos nogmaals voor haar inzet, betrokkenheid, professionaliteit en de samenwerking.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook