Ga naar hoofdinhoud

Collectieve aanvullende verzekering voor KNHS-leden gewijzigd

Vanaf 1 januari 2020 vinden er wijzigingen plaats in de collectieve verzekeringen zoals de KNHS deze heeft afgesloten voor haar leden. Voorheen konden deze aanvullende verzekeringen altijd aangeboden worden vanuit in het verleden gemaakte afspraken met verzekeraar Meeús. Na de overname van deze partij is een en ander veranderd en bleek verlenging van de afspraak niet langer ten gunste van de leden.

Het gevolg was dat de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering (als aanvulling op een elders lopende polis), de aanvullende rechtsbijstandsverzekering verkeer en de collectieve aanvullende ongevallenverzekering kwamen te vervallen.

Nieuwe verzekering

De KNHS is vervolgens gesprekken aangegaan met andere partijen. De insteek was het blijvend aanbieden van de collectieve ongevallenverzekering, die niet alleen het leeuwendeel uitmaakte van het eerder aangeboden verzekeringspakket, maar tevens door de leden het meest werd gewaardeerd. Deze gesprekken hebben tot een nieuwe overeenkomst geleid met verzekeraar Hienfeld en hebben als resultaat dat KNHS-leden vanaf 1 januari 2020 een collectieve, aanvullende ongevallenverzekering hebben die €12.500,- uitkeert bij blijvende invaliditeit (voorheen €25.000,-) en €1.500,- bij genees- en tandheelkundige behandelingen (voorheen ook €1.500,-).

Lidmaatschap van de KNHS

De collectieve ongevallenverzekering maakt onderdeel uit van het KNHS-lidmaatschap à €25,75 per jaar. Hiernaast ontvang je als lid tweemaal per jaar het populaire, informatieve ledenmagazine Paard&Sport of als je jonger dan 12 jaar bent ons speciale jeugdmagazine Bixie&Friends. Leden profiteren, mede dankzij onze partners, het jaar door op kortingen en winacties voor onder meer evenementen, kleding, paardensportartikelen en paardenvoeding. Tevens kun je via MijnKNHS gebruik maken van doorlopend voordeel op bijvoorbeeld energie, notariskosten, pretparken, huis&tuin, hotels en beauty&health.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook