Ga naar hoofdinhoud

Enquête voor verbeteren dressuurjurering

De voorzitter van de International Dressage Riders Club (IDRC) Kyra Kyrklund roept met een enquête   dressuurliefhebbers op om hun mening te geven over de jurering. Hiermee oefent de IDRC al op voorhand druk uit op het FEI sportforum dat zich half april over dit onderwerp buigt.

Het gaat de IDRC om de aanbevelingen van de Dressage Judging Working Group (DJWG), een werkgroep die de FEI adviseert over verbetering van het jureersysteem. Met een massale respons op de enquête wil de IDRC voorkomen dat de FEI op het aanstaande sportforum delen van de aanbevelingen onder het tapijt veegt.

Behoud status-quo

Kyra Kyrklund: ”Een aantal juryleden en nationale federaties lijken meer bezig te zijn met het behoud van de status-quo dan dat ze de nodige stappen willen nemen om een beoordelingssysteem te implementeren dat zo eerlijk, objectief en transparant mogelijk is.”

Enquête

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook