Ga naar hoofdinhoud

Rob Ehrens over FEI bijeenkomst: ‘Het was een vruchtbare bijeenkomst’

Rob Ehrens was als lid van het 'Jumping Comité' aanwezig bij het debat over de toekomst van de springsport in Lausanne. Bij de bijeenkomst zijn belangrijke punten rondom de internationale springsport besproken. Ehrens: '' We hebben het onder andere gehad over het aantal wedstrijden op de FEI kalender en we hebben naar verbeteringen van de Nations Cup wedstrijden in de eerste en tweede divisie gekeken.''

Rob Ehrens was positief over de bijeenkomst. Ehrens: ”We hebben een vruchtbare bijeenkomst gehad, waarbij we fijn met alle 40 stakeholders hebben gepraat. ”

Bijeenkomst voor herhaling vatbaar

De FEI organiseerde deze bijeenkomst voor de eerste keer. Ehrens: ”Doordat de bijeenkomst positief is aangekomen, vindt deze in de toekomst misschien weer plaats.”

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook