Ga naar hoofdinhoud

Thomas Baur legt functie bij FEI uit protest neer

Thomas Baur legt zijn functie als vicevoorzitter van de vereniging van FEI-concoursorganisatoren met onmiddellijke ingang neer. Deze stap van de organisator van het Global Dressage Festival in Wellington is een protestactie tegen de benoeming van Maribel Alonso tot voorzitter van het FEI-dressuurcomité. Dit meldt Reiter Revue

Thomas Baur is een vooraanstaande concoursorganisator die werkte voor de German Masters in Stuttgart, het Maimarkt Turnier in Mannheim en CDI Berlijn. Acht jaar geleden maakte Baur de oversteek naar de Verenigde Staten waar hij werkzaam is in Wellington en Thermal.  

FEI-dressuurcomité

Van 2009 tot 2015 was hij namens de organisatoren lid van het FEI-dressuurcomité. Nu er een actief jurylid (Maribel Alonso) is benoemd tot opvolger van Frank Kemperman als voorzitter van het FEI-dressuurcomité, legt Baur zijn functie uit protest neer. Baur wil zijn handen vrij hebben om kritiek te kunnen uiten op de FEI. 

Bron: Horses.nl/Reiterrevue

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Thomas Baur legt functie bij FEI uit protest neer

  • Marlies

    Als hij nu ook nog zijn andere werkzaameden neerlegt dan kan de sport weer sport worden in plaats van een politiek spel. Maribel kan zichzelf heel goed in de spiegel aankijken, iets wat Bauer niet kan zeggen van zichzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook