Ga naar hoofdinhoud

Adrianne van Waardenberg stopt bij KNHS

Adrianne van Waardenberg-Nooren, hier met Maarten van der Heijden en Ad Wagemakers. Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl

Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest in de hippische sector stopt Adrianne van Waardenberg-Nooren als manager wedstrijdsport bij de KNHS. Belangrijkste reden hiervoor is dat van Waardenberg-Nooren na intense laatste jaren bij de KNHS in combinatie met haar thuissituatie meer tijd wil voor haar familie en haarzelf.

Adrianne van Waardenberg-Nooren: “Zo’n lange periode maakt natuurlijk dat de paardensport en daarmee de KNHS een groot deel van mezelf is geworden, wat er ook niet meer uit te krijgen zal zijn. Het blijft bijzonder om onderdeel te zijn van een bevlogen club collega’s in een sportorganisatie als de onze, en dat we op die manier ons steentje bij kunnen dragen aan de paardensport. Het waren prachtjaren waarin de samenwerking met collega’s en het veld toch altijd bovenaan heeft gestaan.”

KNHS beraadt zich

Van Waardenberg-Nooren stopt per 1 november. De KNHS beraadt zich de komende periode over de invulling van de ontstane vacature.

Bron: KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Adrianne van Waardenberg stopt bij KNHS

  • marcel dufour

    Als ik journalist was dan ging ik hier wat op onderzoek uit aangezien het op z’n minst raar is dat Adrianne deze functie pas sinds eind 2018 bekleedt en dan nu alweer stopt.

  • jan jonas

    Marcel jij hebt gelijk. Wij allemaal (de oudere garde) zitten meer dan 40 jaar tussen de paarden. Maar het artikel vernoemd niet hoe lang betrokkene in dienst van de KNHS is geweest.

  • marcel dufour

    Jan, Adrianne was bij de KNHS altijd degene naar wie ik vroeg als er weer eens wat geregeld of ingeschreven moest worden want ze was de beste met het meeste verstand van zaken. Kan me niet voorstellen dat zij er na 2 jaar zomaar mee stopt, daar speelt iets anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook