Ga naar hoofdinhoud

Bronzen KNHS-onderscheiding voor Carrie Kleine-Harmsen

Op de najaars ledenvergadering van RV en PC Gorssel-Zutphen heeft Carrie Kleine-Harmsen een bronzen KNHS-onderscheiding in ontvangst genomen.

Sinds 2013 was Carrie Kleine-Harmsen – voor de tweede keer – bestuurslid van RV en PC Gorssel-Zutphen. Als secretaris volbracht ze haar taak gedurende 9 jaar zeer zorgvuldig. Op de komende ALV in het najaar van 2022 moet ze statutair aftreden. Carrie was in de jaren 1990-1993 al eerder bestuurslid van de rijvereniging.

Achttal

Carrie was jarenlang een actief en succesvol wedstrijdruiter en vaste deelneemster van het achttal (samen met haar vader Fre Harmsen), onder leiding van Roeli Bril. Sinds een aantal jaren rijdt ze geen wedstrijden meer, maar Carrie is wekelijks aanwezig op de clubles.

Sponsorcommissie

Naast haar secretariële functie heeft ze zich vanaf 2010 tot aan 2022 ook ingezet voor de sponsorcommissie.

Bron: KNHS

Eén reactie op “Bronzen KNHS-onderscheiding voor Carrie Kleine-Harmsen

 • Corné Adriaensen

  Paardensportvereniging de Enclaveruiters
  2 d
  ·
  Simonne Tuytelaars heeft gisteren tijdens onze najaarsvergadering de bronzen KNHS onderscheiding mogen ontvangen.
  Simonne begon als actief en veelzijdig ruiter bij onze vereniging en nam enkele keren zelfs deel aan het EK Landelijke Ruiters. Ook op het ouderlijk adres is de paardensport alom aanwezig; vader Max, moeder Ria en zus Edith waren/zijn actief en succesvol in de paardensport. Simonne is al zo’n 20 jaar onafgebroken bestuurslid en zat voor die tijd ook in verschillende werkgroepen. Ze doet er alles aan om de vereniging op een positieve manier te presenteren en functioneert als duizendpoot binnen onze vereniging. We hopen nog lang van haar ervaring en enthousiasme te mogen genieten!
  In het bijzijn van de leden en haar familie werd deze dik verdiende bronzen KNHS onderscheiding uitgereikt door voorzitter Hans van Gestel. Hartelijk gefeliciteerd, Simonne!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook