Ga naar hoofdinhoud

Gert Naber aangesteld als Teammanager KNHS Academy

Gert Naber (55) is aangesteld als Teammanager van de KNHS Academy. Gert Naber is een allround paardenman in hart en nieren met veel ervaring in onder andere de eventing en springsport. In 2001 en 2002 was Naber Nederlands kampioen eventing en nam voor Nederland deel aan het EK eventing in 2003.

De afgelopen jaren was Gert Naber disciplinespecialist bij de KNHS voor de disciplines springen en eventing. Naber is instructeur niveau vier allround en technisch afgevaardigde eventing. Daarnaast is hij de enige Nederlandse FEI Technical deligate level 3. Naber woont samen met zijn vrouw Alice Naber-Lozeman en hun twee kinderen in Biddinghuizen waar zij samen een eigen sportstal runnen.

Omvorming tot KNHS Academy

De afdeling opleidingen van de KNHS moet de komende tijd omgevormd worden tot de KNHS Academy waar onder andere de instructeursopleidingen van de KNHS onder vallen, maar ook nieuwe Hippische Leergangen die te volgen zijn op het Nationaal Hippisch Centrum. Samen met de manager Wedstrijdsport, Adrianne van Waardenberg, en rot in het vak Marion Schreuder, gaat Naber aan de slag met deze transitie.

‘Rol bond steeds belangrijker’

Naber is blij met zijn nieuwe rol binnen de KNHS: “Ik heb een enorme passie voor de allround paardensport. Tegenwoordig is de maatschappij zo veranderd dat kennis over paarden vaak niet van huis uit wordt meegekregen. Daardoor wordt de rol van de bond hierin steeds belangrijker. Ik kijk er heel erg naar uit om de enorme hoeveelheid kennis die beschikbaar is binnen de KNHS te gaan ontsluiten voor iedereen die daarbij gebaat is en om samen met Marion en mijn nieuwe team onze vernieuwde instructeursopleidingen verder te ontwikkelen en uit te dragen.”

‘KNHS Academy tot groot succes maken’

Manager wedstrijdsport van de KNHS Adrianne van Waardenberg is enthousiast over de aanstelling van Naber: “Met Gert halen we een zeer ervaren paardenman binnen voor de KNHS Academy. Ik heb er alle vertrouwen in dat Gert samen met zijn team de KNHS Academy tot een groot succes zal maken en ik kijk er naar uit om vanuit zijn nieuwe rol met hem samen te werken.”

Gert Naber begint niet direct aan zijn nieuwe functie. Eerst wordt de tijd genomen om zijn huidige werkzaamheden over te dragen.

Bron: KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Gert Naber aangesteld als Teammanager KNHS Academy

  • Hanneke Hegeman

    Een man uit de praktijk! Mooi! Ik wens het trio een succesvolle samenwerking toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook