Ga naar hoofdinhoud

KNHS-directeur Theo Fledderus schrijft opmerkelijke column

Theo Fledderus, algemeen directeur KNHS.

De KNHS publiceerde gisteren een opmerkelijke column van de hand van Theo Fledderus met de kop 'Ernst Kuipers doet sport van slot'. In de column deelt de KNHS-directeur in een bijzondere poging aandacht voor de sport te vragen zogenaamd uitgelekte aantekeningen van de nieuwe 'coronaminister' Ernst Kuipers.

Lees de column hier

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “KNHS-directeur Theo Fledderus schrijft opmerkelijke column

  • sollenburg

    Kuipers is een fanatiek hardloper. Ik wil niet aan “dat” gezegde refereren. Hardlopers zijn doodlopers. We moeten dit kabinet eerst maar een kans geven. Al is het vertrouwen gering.
    Zeer valse start in Groningen. Al voordat het kabinet is beëdigd draaien ze de gaskraan weer verder open. Niet te geloven hoe lomp ze zijn. Dan snap je er als politicus echt niks meer van.
    Wat valt er van Kuipers te verwachten? Als beddenschuiver is hij 2 jaar erg druk geweest met bedden tellen en met patiënten schuiven. Met andere woorden, hij heeft alleen maar oog voor de zorg, let wel de uitvoerders ervan. Zou dat wezenlijk veranderen nu hij minister is? Zou hij nu ineens meer oog hebben voor alle gevolgen van de lockdowns die OMT + mensen als Kuipers hebben be”dissel”d?
    Ik verwacht er helemaal niks van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook