Ga naar hoofdinhoud

KNHS en springruiters zetten gezamenlijke koers richting invulling bondscoachschap

Springruiters TeamNL op de OS in Tokio. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dinsdagavond heeft de KNHS gesproken met alle TeamNL springruiters uit het Olympisch en B-kader. Onderwerp van gesprek was de toekomstige rol en positie van een bondscoach. "Het was een constructief overleg waarbij gezamenlijk de verdere contouren voor de nieuwe inrichting van het bondscoachschap zijn neergezet", aldus de KNHS in een persbericht. Op korte termijn volgt een vervolgafspraak.

“Doel is om samen te bouwen aan een stevig fundament voor succes wat moet leiden tot een teammedaille op de Olympische Spelen in Parijs”, vervolgt de KNHS die onlangs de overeenkomst met bondscoach Rob Ehrens beëindigde.

Vertrouwenscommissie

“Aan het eind van het overleg was er een gezamenlijk beeld over de verdere invulling van de toekomstige rol van een bondscoach. In een vervolgafspraak zullen de verdere details en mogelijkheden bekeken worden. Op korte termijn wordt al wel een vertrouwenscommissie ingesteld. Deze commissie gaat later de gesprekken voeren met mogelijke kandidaten. Gezamenlijk is afgesproken om op dit moment nog geen verdere details naar buiten te brengen. Zodra de vertrouwenscommissie is samengesteld zullen we hier via de reguliere kanalen van de KNHS over communiceren.”

Bron: Persbericht KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

5 reacties op “KNHS en springruiters zetten gezamenlijke koers richting invulling bondscoachschap

 • Marcel Dufour

  Niets dan tijdverlies al dat onderzoek en instellen van commissies want alleen Piet Raijmakers kan deze taak op zich nemen.
  Logisch dat de KNHS steeds meer geld nodig heeft aangezien al dit soort onnodige kosten op het bordje komen van de leden.

 • Dick de Jong

  Tja Marcel, dit soort buitensporige bureaucratie komt doordat er gewoon de verkeerde mensen op het pluche zitten, mensen die gewoon helemaal niets van de sport begrijpen maar er alleen voor hun eigen eer en glorie zitten.
  Ik kan eigenlijk nu al voorspellen dat als er tijdens de volgende OS weer geen team medaille wordt gehaald dat het aan iedereen ligt behalve de KNHS.(volgens het KNHS)

 • hilbert lemstra

  Rob Hoekstra, Johan Heins of een buitenlander, Nick Skelton, Jessica Kuerten enzovoort .

 • Theeuwes Harrie

  Of Rob Ehrens!!!

 • Maarten

  Rob Hoekstra is mischien handig dan moet Rob Ehrens zn.jas inleveren bij die heikneuters daar en hoeft vrouw Boelhouwer enkel maar Hoekstra over Ehrens heen te borduren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!