Ga naar hoofdinhoud

KNHS presenteert Talententeam online

Febe van Zwambagt met Fyeo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Net als in 2020 wordt het KNHS Talententeam ook dit jaar alleen online gepresenteerd. Mede door de beperkte mogelijkheden in 2020 is besloten om de ruiters die vorig jaar in het KNHS Talententeam zaten ook dit jaar weer te selecteren. Alleen Kevin Jochems en Jeanine Nieuwenhuis maken niet langer deel uit van KNHS Talententeam vanwege het bereiken van de 25-jarige leeftijd. Nieuw in het team dit jaar zijn dressuurtalent Febe van Zwambagt en springruiter Rowen van de Mheen.

Ook dit jaar zijn er weer elf paardensporttalenten verkozen in het keurkorps van hippische talenten.

Meest veelbelovende talenten

Het KNHS Talententeam is de top van de piramide van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines dressuur, springen en eventing en de Paralympische discipline para-dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen.

Dressuur

– Marten Luiten
– Kimberly Pap
– Thalia Rockx
– Daphne van Peperstraten
– Febe van Zwambagt

Eventing

– Janneke Boonzaaijer
– Levi Driessen
– Nina de Haas

Paradressuur

– Maud de Reu

Springen

– Rowen van de Mheen
– Lars Kersten

Bron: Horses.nl/KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “KNHS presenteert Talententeam online

  • Sjoukje

    Ik noem dit geen talententeam. Deze mensen hebben op Maud na allemaal al hele goede resultaten behaald. En rijden al bij grote stallen of hebben al sponsors. Lekker opdoeken dit team. Of hier echte talenten voor selecteren, die geen geld voor goede instructie en dergelijke hebben.

  • Brigitte de Graaf

    Dat lijkt me ook. De sport wordt al genoeg beheerst door geld. Het zou mooi zijn juist de minder bedeelden mét talent een stapje verder te helpen.

  • Sanne

    #Sjoukje eens, ik denk ook echt dat het hier niet zo zeer om talent gaat als wel wie heeft het al goed voor elkaar en kan zichzelf financieel prima redden. Waar wordt dit team door betaald? Door de talenten zonder centen die één startkaart kunnen betalen en met hun trailer in de buurt op concours gaan? Definitie talenten, natuurlijk vermogen om iets goed te doen! Halen we alle luxe en doorgereden paarden weg…. hoeveel talent en karakter blijft er dan nog over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook