Ga naar hoofdinhoud

Guusje ter Horst stopt per december als voorzitter Sectorraad Paarden

Guusje ter Horst, voorzitter Sectorraad Paarden.

Per 1 december 2023 loopt de driejarige bestuursperiode van SRP-voorzitter Guusje ter Horst af. Ter Horst heeft te kennen gegeven geen gebruik te zullen maken van de mogelijkheid haar aanstelling met drie jaar te verlengen. Het bestuur zoekt een opvolger.

“De SRP staat er ondanks de beperkte middelen goed voor met een gemotiveerd bestuur, grote betrokkenheid van de lid-organisaties en een uitstekend secretariaat”, geeft ter Horst aan. “Het is nu aan mijn opvolger de collectieve belangen van de hippische sector verder te behartigen.”

Vicevoorzitter van het SRP-bestuur Andries van Daalen bedankt Guusje ter Horst voor haar inzet de afgelopen periode: “Graag spreek ik mijn waardering en dank uit, voor de tomeloze inzet van Guusje en de betrokken wijze waarop zij het voorzitterschap vervulde. Vooral haar bekendheid en ingangen in ‘het Haagse’ waren van grote waarde voor de gehele paardensector. Wij hebben als bestuur van de Sectorraad Paarden de afgelopen jaren op een erg prettige wijze mogen samenwerken.”

Bron: Sectorraad Paarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.