Ga naar hoofdinhoud

Berend Minnen van Resim Dressage plotseling overleden

Berend Minnen thuis op zijn complex in Harskamp. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Paardenman in hart en nieren Berend Minnen is op 13 oktober overleden. De man achter Resim Dressage stond aan de grond van het succes van Edward Gal en Hans Peter Minderhoud. Zijn complete paardencentrum in Harskamp is nog steeds een begrip in de dressuur-wereld en is nu de uitgangsbasis voor internationaal Grand Prix amazone Joyce Heuitink.

Minnen heeft als bestuurder van de Resim Investment Group met het Facilitair Paardencentrum een indrukwekkend complex neergezet. Op het centrum realiseerde Minnen moderne professionele trainingsfaciliteiten zoals binnen- en buitenrijbanen, loopstallen, overdekte stapmolens, paddocks, longeercirkels en een compleet ingericht dekstation. Met dit centrum en met wat Minnen voor de sport betekend heeft, laat de man een indrukwekkend nalatenschap achter.

Overleden

Berend Minnen is op 13 oktober op 78-jarige leeftijd volgens de overlijdensbericht plotseling overleden. Er zal vrijdag 18 oktober mogelijkheid zijn afscheid van hem te nemen, waarna Minnen in besloten kring begraven zal worden.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook