Britt Dekker opgelucht: geen naheffing om paard - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Britt Dekker opgelucht: geen naheffing om paard

Britt Dekker met George

George (v. Datil VII), het paard dat Britt Dekker mag berijden in ruil voor de programma’s die ze de afgelopen jaren bij Talpa maakte, leidt niet tot een naheffing van de belastingdienst. Dat onthulde de presentatrice dit weekend in De Telegraaf.

”Uiteindelijk was er niks aan de hand”, bevestigde Dekker een de situatie rondom haar oogappel George, het paard waarmee ze dit jaar op het Nederlands Kampioenschap hoopt te rijden. Daarbij gaf ze aan dat Talpa Network haar heeft gevraagd niks meer over de kwestie te zeggen.

Vraagtekens

In januari veroorzaakte Dekker zelf een relletje door in het programma Media inside te vertellen dat de belastingdienst vraagtekens had geplaatst bij de betaling in de vorm van een paard. In de paardenwereld is het gebruikelijk dat talentvolle amazones op het paard van een investeerder rijden, omdat de beste paarden tonnen waard zijn en niet alle amazones dit zelf kunnen betalen.

Bron: De Telegraaf

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Britt Dekker opgelucht: geen naheffing om paard

  • johan

    Een bijstandsmoeder die hulp krijgt van haar ouders in de vorm van een boodschappenpakket elke week wordt keihard aangepakt. Een beloning in natura in de vorm van een paard met een waarde van tonnen ach daar maakt de fiscus zich niet druk om. Woonde ik maar in een land wat geen strafcampagne voert tegen mensen die hulp krijgen van anderen die naar hen omzien. In plaats van meten met twee maten en de welgestelden telkenmale buitenschot laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook