Ga naar hoofdinhoud

ClipMyHorse.tv ‘Op de koffie bij’ Rob Ehrens

ClipMyHorse.tv trapte de serie 'Op de koffie bij...' af met Zoï Snels bij Team Nijhof en ging verder met een bezoek aan Frank Schuttert, Daniëlle van Mierlo en Dinja van Liere. ClipMyHorse.tv gaat in Duitsland al enige jaren op bezoek bij onder andere topruiters met de serie 'Zu gast bei'. Die serie is met ingang van dit jaar ook naar Nederland gekomen en volgende week dinsdag geeft Rob Ehrens een kijkje in zijn leven.

Ehrens behaalde zelf Grand Prix-overwinningen in o.a. Hickstead en Amsterdam en onder zijn toeziend oog behaalde de Nederlandse equipe goud op de Wereldruiterspelen van 2006 in Aken en 2014 in Normandië.

De uitzending van Clipmyhorse.tv begint dinsdag 21 mei om 20:00 uur en is zowel via Facebook als via Clipmyhorse.tv te volgen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook