Ga naar hoofdinhoud

Boer zoekt Vrouw-veulen in de maak

Foto Lonneke Ruesink

"Boer zoekt Vrouw liefdesbaby on the way", schrijft Marnix Knetemann grappend op Facebook. Al gaat het hier niet om een baby, maar om een veulen. Marnix sprong afgelopen december al als voorbrenger in de bres voor Steffi Verhagen en nu heeft de hengstenhoudster Knetemann een dienst bewezen. De merrie is drachtig van Hennessy en er kan in 2020 reikhalzend uitgekeken worden naar het tweede BZV-veulen.

Het eerste BZV-veulen werd eerder dit jaar bij Steffi geboren. Het merrieveulen, gefokt uit de combinatie Douglas x Glenfiddich VDL, kreeg heel toepasselijk de naam Ons Yvon VHS.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook