Ga naar hoofdinhoud

ClipMyHorse.tv ‘Op de koffie bij’ Piet Raijmakers sr

ClipMyHorse.tv trapte de serie 'Op de koffie bij...' af met Zoï Snels bij Team Nijhof en ging verder met een bezoeken aan onder andere Frank Schuttert, Daniëlle van Mierlo en Dinja van Liere. ClipMyHorse.tv gaat in Duitsland al enige jaren op bezoek bij onder andere topruiters met de serie 'Zu gast bei'. Die serie is met ingang van dit jaar ook naar Nederland gekomen en afgelopen maandag waren ze te gast bij Piet Raijmakers sr.

Raijmakers vertelde onder andere hoe alles begon op zijn vijftiende verjaardag en hoe hij zomaar zijn paard vijf jaar ouder gemaakt heeft om mee te kunnen rijden op zijn eerste kampioenschap in het Z.  Bekijk hier een fragment:

Bekijk het volledige interview op Clipmyhorse.tv

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook