Ga naar hoofdinhoud

Dressuuramazone en model Melody Vroom in Love Island

Melody Vroom Foto: still Instagram

Vanaf 23 september is dressuuramazone en model Melody Vroom te zien op Videoland in het programma Love Island. De deelnemers gaan in zes weken op zoek naar ware liefde op een eiland.

De 21-jarige Melody Vroom werd met haar pony Balthasar’s Hero meermaals Drents kampioen. Ook startte ze internationaal op CDI Roosendaal in 2012. Daarna kwam de overstap naar de junioren met Ross H (v. Kenwood). Naast haar liefde voor de dressuursport is Vroom ook nog succesvol model en liep ze diverse Parijse modeshows en was ze de muze van een groot Frans modemerk.

Bron: Horses.nl/Instagram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook