Ga naar hoofdinhoud

Kijktip: Academy Bartels in Zappsport

Imke Schellekens-Bartels. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Afgelopen vrijdag was het team van tv-programma Zappsport op Academy Bartels om opnames te maken voor een aflevering die geheel in het teken staat van de paardensport. Voor de rubriek ‘Hellup!?’ waren drie enthousiaste ruitertjes uitverkoren om hulp te krijgen van een topsporter.

De eerste vraag kwam van de zesjarige Fien, zij was na een val van haar manegepony een beetje bang geworden. Imke Schellekens-Bartels geeft haar tips om het vertrouwen te herstellen.

Ponykamp in een uur

Ook Wies (10), schakelde Zappsport in, niet voor zichzelf maar voor zijn kleine broertje Kick. Hij kon deze zomer niet op ponykamp, en als verrassing regelde Zappsport in één uur zoveel mogelijk ponykamp voor Kick. Vliegensvlug reed hij pony, kreeg hij een appartement op Academy Bartels waar hij sliep en ontbeet, had een corveedienst en nam deel aan een bonte avond.

Nog harder

Tenslotte was het de beurt aan Daan van zeven, hij is dol op springen en wilde graag nog iets harder kunnen gaan op zijn paard. Eventing topper Laura Hoogeveen ging met hem de galopperbaan van Academy Bartels op, en hielp hem met deze uitdaging.

De aflevering wordt uitgezonden op zondag 8 december om 8:40 uur op Zapp (onder voorbehoud) en daarna op YouTube.

Bron: AcademyBartels

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Kijktip: Academy Bartels in Zappsport

 • MJ Kochx

  volgens de kalender valt 8 december op een woensdag, dus het is of zondag 5/12 december of woensdag 8 december …

  Trouwens genoten afgelopen maandag van het stuk in Opgezadeld met Britt van Tineke/Britt, maar Britt moet in de auto wel haar handen aan het stuur houden, zeker op smalle weggetjes.

 • MJ Kochx

  volgens de site https://www.zapp.nl/programmas/zappsport zijn de uitzendingen op de zaterdag 08:45 uur, dus dan zou het ofwel 4 of 11 december moeten zijn …

 • Jacqueline

  Welke kalender wordt hier gehanteerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook