Ga naar hoofdinhoud

Kijktip: Britt Dekker en Totilas bij Pauw

Matthias Alexander Rath en Totilas - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Vanavond om 23:00 uur op NPO1 is Britt Dekker te gast bij Jeroen Pauw. Zij gaat vertellen over haar programma 'Opgezadeld met Britt' en ook komt het weerzien met Totilas van afgelopen Hengstenkeuring aan bod.

Afgelopen maandag was de eerste aflevering van ‘Opgezadeld met Britt’ te zien. Deze eerste aflevering trok ruim 336.000 kijkers. Dekkers programma is op hetzelfde tijdstip als voorheen Chateau Meiland dat wekelijks 1,4 miljoen kijkers trok. Naast voornamelijk lovende kritieken van de paardenliefhebbers was journaliste van de AD, Angela de Jong, kritisch over het programma.

Weerzien Totilas

Naast dat Britt Dekker haar programma gaat promoten bij Pauw zullen er ook beelden te zien zijn van de Black Magic show. Deze show waarin het weerzien met legende Totilas centraal stond, vond afgelopen Hengstenkeuring in Den Bosch plaats. Een compilatie van deze show gemaakt door KWPN.tv zullen vanavond worden getoond.

Klik hier de eerste aflevering van Opgezadeld met Britt.

Bron: Horses.nl/KWPN

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Kijktip: Britt Dekker en Totilas bij Pauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook