Ga naar hoofdinhoud

Kijktip: Karen Nijvelt in tv-programma Holland van Boven

Karen Nijvelt, hier met Elysias. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het SBS6-programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Daar nemen ze een kijkje in de keuken bij uiteenlopende bedrijven. In de afgelopen editie gingen de programmamakers op bezoek bij Stal Belvedere in het Noord-Brabantse Hoeven en spraken met Grand Prix-amazone Karen Nijvelt.

Karen Nijvelt vertelt voor de camera hoe ze van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken. Daarnaast spreekt de amazone, die momenteel met drie paarden uitkomt in de Grand Prix, over haar ambities in de sport.

Bekijk hier de uitzending terug. Vanaf 11:56 het item met Karen Nijvelt

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook