Ga naar hoofdinhoud

Kijktip: Onze boerderij met Steffi Verhagen en Marnix Knetemann

Remy Bastings met Hennessy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In het vorig seizoen Boer zoekt Vrouw namen hengstenhouder Steffi Verhagen en 'semi-hengstenhouder' Marnix Knetemann deel. Zondag waren zij samen opnieuw te zien in het programma van Yvon Jaspers: 'Onze Boerderij'. Verhagen vertelde over haar oogappeltje Hennessy (v. De Niro) en Knetemann neemt afscheid van zijn oogappel stier Us Heit.

Steffi Verhagen neemt Yvon Jaspers mee naar de fokmerries, die in de wei staan. Daarnaast bezoeken ze de KWPN-goedgekeurde hengst Hennessy, die bij Remy Bastings in training staat. De zevenjarige hengst wordt Bastings succesvol in de klasse ZZ-Zwaar uitgebracht.

Terug bij het bedrijf laat Steffi Verhagen één van haar toekomst talenten van de tweejarige Matsoe Matsoe vrij springen.

Emotioneel afscheid

Marnix Knetemann neemt in de aflevering emotioneel het afscheid van stier Us Heit. Knetemann heeft naast koeien ook paarden en pony’s, waaronder enkele goedgekeurde ponyhengsten.

Klik hier voor de aflevering.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook