Ga naar hoofdinhoud

Ook rol voor Matt Harnacke in Britt Dekker-film

Al eerder werd bekend dat Britt Dekker in de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Whitestar samen met haar paard George haar filmdebuut maakt. Nu de volledige cast bekend is, blijkt dat ook topmodel en ruiter Matt Harnacke een rol speelt in de familiefilm.

Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Megan (Britt Dekker) en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Volledige cast

Naast Britt Dekker en Matt Harnacke bestaat de cast uit Richelle Plantinga (Flikken Rotterdam, GIPS), Florence Vos Weeda(Ventoux, Renesse), Sterre van Woudenberg (Brugklas) en Valentijn Ave (100% Coco, Fissa). Daarnaast zijn ook Kees Boot, Tina de Bruijn, Bart Klever, Pim Wessels, Sterre Koning, Loek Peters, Tim Douwsma, Victoria Koblenko en Daniël Boissevain in Whitestar te zien. De film is vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

PRE hengst

Overigens heeft ook Harnacke, net als Dekker, een schimmelhengst. Dat is de vierjarige PRE Emporio die hij na een zoektocht eind vorig jaar vond in Spanje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matt Harnacke (@matt_harnacke) op

Bron: Horses.nl/JustFilmDistribution/2CFILM

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook