Ga naar hoofdinhoud

Openhartig interview met Isabell Werth op ZDF

Isabell Werth met Bella Rose. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In aanloop naar de Europese Kampioenschappen in Rotterdam gaf Isabell Werth een openhartig interview op ZDF. De 50-jarige Werth blikt terug op haar carrière en vertelt over haar drijfveren om nog door te gaan, ook nu ze alles al gewonnen heeft. "Met paarden is alles elke dag nieuw. Ik kan me voorstellen dat je een keer genoeg hebt gezien van een sportschool of een zwembad, maar met paarden is dat anders."

Werth blikt in het interview vooruit op het EK dressuur (waarbij ze zegt dat ze nog niet aanneemt dat het een strijd wordt tussen vooral de Duitsers) en vooral terug op haar carrière. Op de vraag of ze dingen anders gedaan zou hebben als ze twintig was antwoordt ze stellig nee.

Toch is het niet alleen maar een rozengeur en maneschijn-interview, kritiek op de Duitse bond, de FN, spaart de Duitse amazone niet. “Toen het er om ging stond mijn bond niet achter me. Sterker nog, ze maakten me het leven nog moeilijker dan het al was.”

Bekijk het interview hier

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Openhartig interview met Isabell Werth op ZDF

  • Karel de Lange

    Na haar laatste optreden in Aachen, die met dressuur volgens de FEI-regels niets van doen heeft, heeft niet alleen Werth maar ook de incompetente jury heel wat uit te leggen.
    En wat ze vooral niet zou moeten doen is om haar gram over de recentelijk uitgezonden WDR- film met afschuwelijke (dressuur) beelden te halen en te beweren dat die allemaal achterhaald zouden zijn.
    Integendeel haar laatste optreden in Aachen laat zelfs nog ergere beelden zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook