Ga naar hoofdinhoud

Paardenboeren Steffi en Marnix gelukkig in de liefde

Steffi en Roel. Foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV

In de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw 2018 bleken beide 'paardenboeren' van dit seizoen een partner aan de haak te hebben geslagen. De spontane Steffi Verhagen , hengstenhouder te Boekel, was inderdaad nog samen met televisie-date Roel. Boer Marnix Knetemann had een verrassing in petto tijdens de seizoensfinale.

Marnix was in de voorlaatste aflevering in het Duitse Ehrfurt met date Janneke, maar dat weekend verliep niet ideaal. Uiteindelijk was er volgens de vleeveehouder en ponyfokker toch onvoldoende klik om ervoor te gaan.

Tot verbazing van zowel presentatrice Yvon Jaspers, de overige boeren en veel kijkers bleek Marnix in de slotaflevering echter wel tot over zijn oren verliefd. Op Emmie, een blonde dame die hij al 20 jaar kent, maar die in België woont. Volgens Marnix hadden zijn ervaringen bij het populaire televisieprogramma hem wel het juiste zetje gegeven om zich opener op te stellen en Emmie te veroveren.

‘Mooie blauwe ogen’

De aanvankelijk onzekere Steffi heeft in tuinier Roel haar match gevonden. Die roemde in de laatste aflevering haar “leuke krulletjes, rode blosjes en mooie blauwe ogen. En ze is lekker lang!” De paardenhoudster liet de complimenten maar over zich heen komen: “Ik heb hem het liefste de hele dag om me heen.”

Verhagen heeft onder meer dressuurhengst Hennessy (v. De Niro) ter dekking staan op haar hengstenstation en werd onlangs nog met Knetemann gesignaleerd tijdens de eerste bezichtiging van de springhengsten.

 

Bekijk alle afleveringen van boer zoekt vrouw hier

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook