Ga naar hoofdinhoud

Henk van de Pol neemt Eindhovense manege over

Henk van de Pol, hier met Spartacus TN. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na een tijd van onzekerheid is de toekomst van de Eindhovense manege weer verzekerd. Internationaal springruiter Henk van de Pol neemt de manege over. De familie van de Pol is geen onbekende van de Eindhovense manege. Zo had zijn opa, zijn vader en Henk's broer Bert-Jan de manege al eerder in bezit.

Doordat het bedrijf al vele jaren in de familie is geweest kent Henk van de Pol het bedrijf door en door. Hij runde tevens zijn bedrijf HP Stable al sinds jaar en dag op de accommodatie van de Eindhovense manege.

Per 1 mei zal hij de manege dan ook voortzetten. Voorlopig hoeven de klanten van de manege geen grote veranderingen verwachten. Zo blijven alle activiteiten doorgaan en kunnen ook de pensionklanten blijven.

Bron: Horses.nl/Eindhovense manege 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook