Ga naar hoofdinhoud

Hof Sosath geeft ‘buten un binnen’ kijkje in de keuken

Familie Sosath

Presentator Freddy Radeke van het Duitse tv-programma buten un binnen stond onlangs bij Hof Sosath op de stoep. Gerd Sosath gaf Radeke een kijkje in de keuken van het 120 hectare grote familiebedrijf, waar meer dan driehonderd paarden staan. Zo komt onder andere stempelhengst Lordanos (Landos x Ahorn Z) in beeld en vertelt Sosath over de fokkerij.

Bron: Horses.nl/Hof Sosath

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook