Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl vernieuwd

De nieuwe versie van Horses.nl is op 5 november gelanceerd. Naast een snellere, gebruiks- en mobielvriendelijkere site is de nieuwe Horses.nl eenvoudig te personaliseren voor bezoekers. Zo mist u nooit een artikel over een onderwerp dat u interesseert. 

Horses.nl werkt met zogenoemde topics. U kunt uzelf abonneren op bepaalde topics en zo krijgt u een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht aangeboden. Daarmee is het ‘zoeken’ naar artikelen die u interesseren verleden tijd.

Mobile first

Ruim 60 procent van onze bezoekers kwam het afgelopen jaar via een mobiel apparaat op onze site. Daarom is de nieuwe site gebouwd volgens de mobile first-strategie, waarbij helemaal wordt ingespeeld op de mobiele gebruiker.

Meer focus op beeld

Ons doel blijft het brengen van het belangrijkste nieuws op een heldere, overzichtelijke en toegankelijke manier, waarbij we gebruik maken van alle mogelijkheden die het internet biedt zoals onder andere het verrijken van nieuws met video’s of ander beeldmateriaal.

Beeld gaat op de vernieuwde Horses.nl een belangrijkere rol spelen. Met onder andere de foto’s van de redactie van Paardenkrant, maar ook van topfotograaf Arnd Bronkhorst blijven we ons publiek ook visueel zo goed mogelijk bedienen.

Toonaangevende hippische nieuwssite

Er zijn ook dingen die niet veranderen. De ambitie van de redactie van Horses.nl bijvoorbeeld: de toonaangevende Nederlandse hippische nieuwssite zijn. Daarbij blijft Horses.nl ook in de toekomst gratis. Voor meer achtergronden bij het nieuws en de verdieping kunt u terecht bij Paardenkrant.

Paardenkrant.nl

Paardenkrant heeft vanaf 5 november ook een eigen website, waar de Paardenkrant-abonnee de krant een dag eerder al online kan lezen en nu ook toegang heeft tot een uitgebreid archief van artikelen uit de krant. Hier zijn eerder verschenen series zoals ‘Trainen en heelhouden’, ‘Van veulen naar veulen’, de Kettingbrief, ‘De oude doos’ en ‘De stijger van de maand’ eenvoudig online terug te vinden.

Hetzelfde geldt voor alle artikelen die verschenen rondom grote evenementen zoals de Olympische Spelen, Wereldruiterspelen, KWPN Kampioenschappen en de KWPN hengstenkeuring.

Betrouwbare gids

Met al uw reacties op de nieuwe site bent u welkom op [email protected]. We hopen met de nieuwe Horses.nl een betrouwbare gids te zijn in de jungle van het hippische nieuws. Of we daarin slagen moet u beoordelen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook