Ga naar hoofdinhoud

Topvoetballer Thomas Müller begint dekstation

Thomas Müller

De paardenhobby van topvoetballer Thomas Müller en zijn vrouw Lisa begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. Op de Oldenburger en de Westfaalse keuring werden de afgelopen week hengsten aangeschaft en dat is niet voor niets: de Müllers beginnen op hun stal Gut Wettlkam een dekstation.

Topvoetballer Thomas Müller en vrouw Lisa zijn de afgelopen week twee hengsten rijker geworden. Op de Oldenburger hengstenkeuring werd de tweede reservekampioen cat.nr 38 (Bordeaux x Fürst Piccolo) voor 95.000 euro aangeschaft en in Westfalen cat.nr 24 (Fürstenball x Sir Donnerhall I) voor 51.000 euro.Die laatste is de halfbroer van Helgstrands Fynch Hatton en de volle broer van Fürst Donnerhall, die ook al op stal ‘Gut Wettlkam’ van de Müllers staat.

Dekstation

Thomas Müller, die zelf ook fokt (en zelfs al eens een goedgekeurde hengst heeft gefokt), maakte vandaag op facebook bekend dat hij en vrouw Lisa een dekstation beginnen. En daar staan niet de minsten. Naast de aankopen van de afgelopen week, werd eerder dit jaar ook tweevoudig Wereldkampioen D’Avie (v. Don Juan de Hus) aangeschaft bij Helgstrand Dressage.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook