Ga naar hoofdinhoud

Laura Tomlinson voor derde keer moeder

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer, hier met Mistral Hojris. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dinsdag 15 januari zijn Laura Tomlinson en haar man, de Britse polospeler Mark Tomlinson, voor de derde keer ouders geworden. "We zijn trots en gezegend weer een klein vos-meisje op de wereld te hebben gezet gisteravond", schrijft de Britse amazone met een knipoog. Het pasgeboren meisje heeft de naam Hanni Rose Tomlinson gekregen. 

Een kleine vijf jaar geleden, op 16 juli 2014, werden Tom en Laura voor het eerst ouders van Annalisa. Drie jaar later volgde haar broertje Wilfred en inmiddels heeft ook nummer drie zich aangekondigd. Bij de bekendmaking van haar zwangerschap gaf Tomlinson nog aan heel blij te zijn met de timing: “Hopelijk kan ik het komende seizoen weer deelnemen aan het wedstrijdseizoen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Delighted and blessed to welcome another little chestnut lady into the world yesterday evening! Hanni Rose Tomlinson born 15/1/19 😍

Een bericht gedeeld door laurabtomlinson (@laurabtomlinson) op

Bron: Horses.nl/Instragram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook