Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Winter-Schulze breekt opnieuw dijbeen

Madeleine Winter-Schulze Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Madeleine Winter-Schulze, de eigenaresse van veel succespaarden van Isabell Werth, Ingrid Klimke en Ludger Beerbaum heeft haar dijbeen gebroken. Dat gebeurde in Salzburg bij de Amadeus Horse Indoors. Haar paard Quintus (v. Quaterback), die door Isabell Werth daar werd uitgebracht, deed bij de ingang van de ring een stapje achteruit en duwde de 78-jarige omver. Zij viel daarbij zo ongelukkig dat ze haar dijbeen brak.

Vorig jaar bij de Wereldruiterspelen in Tryon was het ook al raak, Winter-Schulze brak toen haar andere dijbeen bij een val. De Duitse is inmiddels geopereerd en maakt het goed, naar verluid. “Ze is alweer opgewekt” meldt Isabell Werth.

 

Bron: Reiterrevue.de / Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook