Ga naar hoofdinhoud

Brand uitgebroken bij De Utrechtse Manege

Dinsdagmiddag brak er een brand uit bij De Utrechtse Manege in de Voorveldse Polder. De brand begon vermoedelijk in het dak van een stal. De brandweer hield er rekening mee dat er nog paarden binnen stonden, maar dat bleek niet het geval. De brand was relatief vlug onder controle.

Er wordt nog een zijwand van de binnenbak afgebroken om de brandresten goed te kunnen blussen. Tevens kwam er een ambulance ter plaatse, meerdere mensen ademden rook in.

Bron: RTV Utrecht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook