Ga naar hoofdinhoud

Loslopende paarden houden politie bezig

Foto Lonneke Ruesink

Politieagenten in het Gelderse Kilder en het Drentse Gieten waren vanochtend druk in de weer met loslopende paarden. De Kilderse politie was zondagmorgen rond 11 uur in de Montferlandse bossen op zoek naar een loslopend paard en een gewonde koetsier. ‘Die zouden ergens midden in het bos moeten zijn', meldde de politie via Burgernet. In Gieten werd er 's nachts een paard gevonden op de Bonnerdijk in Gieten. Via social media deed de politie vanochtend een oproep om de eigenaar te vinden. 

In Kilder meldde de politie even later dat menner en paard waren aangetroffen. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Een ambulance heeft de vrouw naar het ziekenhuis gebracht waar ze aan een hoofdwond behandeld zal worden. In Gieten hielp de oproep via social media ook. Aan het einde van de ochtend werd de eigenaar gevonden. Inmiddels is het dier terug bij zijn eigenaar uit Gieten.

Bron: De Gelderlander/RTV Drenthe

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook