Ga naar hoofdinhoud

Paard en twee mensen te water in Gouda

Zondagmiddag zijn twee personen en een paard te water geraakt in een sloot in Gouda. Het paard zou ergens van geschrokken zijn en vervolgens zijn berijder en begeleider mee het water in hebben getrokken. De mensen kwamen met de schrik en wat kou vrij. Het paard is door de brandweer uit de sloot gehaald.

De personen zijn na een controle door ambulancepersoneel ongedeerd. Het paard is na enige tijd uit de sloot gehesen met rubberen banden en een flinke dosis mankracht.

 

 

Bron: AD / Facebook / Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook