Ga naar hoofdinhoud

Paard gewond na ontsnapping op snelweg

Archiefbeeld paardentrailerFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een paard is op de A7 bij Lambertschaag uit een trailer ontsnapt en in de vangrail langs de snelweg terechtgekomen. Dat meldt NH Nieuws. De auto met paardentrailer was op weg in de richting van Hoorn toen die stil kwam te staan op een verdrijvingsvlak.

Een getuige meldt dat de voordeur van de trailer al rijdend open ging en het paard eruit wist te ontsnappen. Het dier kwam tussen de trailer en de vangrail klem te zitten. De brandweer heeft het paard uiteindelijk kunnen bevrijden. Het paard liep verwondingen op aan zijn benen en hoofd.

Bron: NH Nieuws

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook