Ga naar hoofdinhoud

Paard ingeslapen na trailerongeluk op snelweg

Archiefbeeld paardentrailerFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Duitse snelweg A30 bij Salzbergen is afgelopen vrijdagavond een paardentrailer over de kop geslagen. Het paard dat in de aanhanger stond raakte zwaargewond bij het ongeluk en moest later worden geëuthanaseerd. Er vielen verder geen gewonden bij het ongeluk.

Volgens een bericht op Stegen.net is de bestuurder van de auto een 69-jarige Nederlander en gebeurde het ongeluk door een inschattingsfout bij het inhalen van een ander voertuig. De Nederlander reed richting de Nederlandse grens en raakte bij de inhaalmanoeuvre de auto van een twintigjarige bestuurder.

Nadat de trailer de auto raakte zou deze volgens het bericht op NDR zijn losgeraakt van de auto en meerdere keren over de kop zijn geslagen.

Bron: NDR/ Stegen.net

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook