Ga naar hoofdinhoud

Paard met kar op hol door passerende motoren in Grathem

In Grathem is zaterdag tegen het eind van de middag een paard met kar op hol geslagen omdat het paard schrok van passerende motoren. De kar en bestuurder eindigden in de sloot aan de kant van de weg. De man werd ter plekke onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het paard bleef ongedeerd.

Bron: Weertdegekste.nl

2 reacties op “Paard met kar op hol door passerende motoren in Grathem

  • Joke van den Ende

    Het zou zo fijn zijn als bvb Veilig Verkeer Nederland hier een extra aandacht aan zou besteden.. Motors, vrachtwagens en ook personenauto’s laat aub je gaspedaal eens los als je passeert ook al zijn ze goed getraind, het blijven vluchtdieren die kunnen schrikken. Gelukkig zijn er ook chauffeurs die het wel begrijpen en zelfs stil gaan staan. Ik zou zo zeggen, leg het eens echt goed uit aan iedereen!

  • jan jonas

    In England is er een vaste regel. Je moet het paard(en) rustig passeren ongelukken voorkomend uit slecht rijgedrag, wordt beboet. Motoren het geen of slecht werkende geluidempers moeten ieder jaar gekeurd worden. Als motor rijders zich daaraan niet houden, mag de motor niet op de weg. Handhaving is alles en daar schort het aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook