Ga naar hoofdinhoud

Paard vermist in natuurreservaat nabij De Panne

placeholder water, recreatief
Foto: Daniëlle Carrière

De jonge amazone Noémie kreeg de schrik van haar leven toen ze donderdag namiddag op het strand van De Panne (België) van haar paard viel en deze er vandoor ging. Het paard sprong over het spoor en ging vervolgens de weidse polders van het natuurreservaat in. Er wordt vanuit helikopter met een warmtecamera gezocht, maar er is tot dusver geen spoor van het paard.

Manege De Drie Vijvers plaatste een oproep op Facebook, waarin ze aangeven wat er is gebeurd en om hulp vragen.”Na uren zoeken is er nog steeds geen spoor van het paard. Bij deze willen wij vragen om dit bericht te delen en indien iemand iets gezien heeft, om ons dit te melden.”

Bron: Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook