Ga naar hoofdinhoud

Sara Algotsson Ostholt: ‘Dierenartsen zijn positief’

De uitgebrandde vrachtwagen Bron: Facebook

Op de dag dat Andreas Ostholt zijn tweede kindje verwelkomt is er ook een klein lichtpuntje voor zijn schoonzus Sara Algotsson-Ostholt. "Ze vecht voor haar leven. De dierenartsen zijn zeer positief, maar de tijd zal het leren.", schrijft de amazone over haar paard Arpertina, die zware brandwonden opliep.

Begin deze week raakte de vrachtwagen van de amazone in de brand op de terugweg van de eventingwedstrijd in Sopot. Er stonden twee paarden op de wagen, waarvan enkel Arpertina kon gered worden, maar liep wel zware brandwonden op. Het andere paard Chacco’s Crack overleed in de vlammenzee. De amazone, haar zoon en hondje kwamen wel levend uit de vrachtwagen, maar liepen rookvergiftiging op en raakte in shock.

 

Bron: Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook