Ga naar hoofdinhoud

Sergio Rico ontwaakt uit wekenlang coma na val van paard

Nadat Sergio Rico drie weken in coma lag na een val van zijn paard, is er nu goed nieuws over de doelman van Paris Saint-Germain. Rico is ontwaakt uit zijn coma. Dat heeft zijn echtgenote Alba Silva bekend gemaakt.

Sergio Rico viel eind mei tijdens een ritje in de buurt van Huelva, een stad in Andalusië, van zijn paard en raakte daarbij zwaargewond aan zijn hoofd. Volgens Spaanse media gaf het paard daarna een trap in de nek van Rico.

Kunstmatig coma

Na het ongeval werd Rico per helikopter naar het ziekenhuis in Sevilla gebracht. Daar werd hij op de intensive care in kunstmatig coma houden. Volgens zijn echtgenote is de medicatie afgebouwd en is hij wakker geworden. Via gebaren heeft hij contact gemaakt met zijn familie.

Kleine stapjes vooruit

Hoe de keeper er exact aan toe is, geeft zijn vrouw Alba Silva niet prijs. Wel sprak Silva hoopgevende woorden uit. “We zetten kleine stapjes vooruit en zien al een beetje licht aan het einde van de tunnel. Ik heb er altijd in geloofd dat hij wakker zou worden. Maar we moeten zeker nog veel geduld hebben.”

Bron: RTL Nieuws / AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.