Ga naar hoofdinhoud

Tibiafractuur houdt Lucas Porter tijdelijk uit het zadel

De naam van Lucas Porter prijkte op de deelnemerslijst van de Longines Masters in Parijs van aankomend weekend, maar de Amerikaan heeft zich noodgedwongen moeten afmelden. De leerling van Jeroen Dubbeldam liep een tibiafractuur (scheenbeenbreuk) op door een val tijdens een training.

Daarmee komt er een vervroegd einde aan het seizoen voor Porter. De ruiter hoopt over vier tot zes weken weer in het zadel te zitten.

Bron: Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook