Ga naar hoofdinhoud

Trailer met vijf paarden kantelt na stuurfout

Een grote trailer met vijf paarden is vanavond op zijn kant beland in Venlo. De bestuurder van de vrachtwagen nam de bocht iets te kort, waardoor hij met zijn trailer over een heuvel reed en deze vervolgens kantelde.

De weg bij Venlo lag bezaaid met brokstukken. De hulpdiensten hebben de trailer vervolgens weer rechtop gezet. De vijf paarden die in de trailer zaten, zijn ongedeerd gebleven.

Klik hier voor de foto’s

Bron: 1Limburg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook