Ga naar hoofdinhoud

Traumaheli rukt uit na ongevallen bij maneges

Gisteravond moest de traumahelikopter twee keer uitvliegen in Noord-Nederland. Zowel in de manege in het Friese Foudgum als in de manege in het Drentse Stuifzand viel een ruiter van het paard. 

In Stuifzand raakte de ruiter ernstig gewond. De traumahelikopter kwam de ruiter te hulp samen met meerdere ambulances en twee politiewagens. Het is nog onbekend hoe het met de ruiter gaat.

Het mobiel medisch team uit Eelde reisde af naar Foudgum om hulp te verlenen. Ook deze ruiter werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Bron: Horses.nl/Hoogeveenschecourant/Waldnet

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook