Ga naar hoofdinhoud

Twee paarden raken vlak na elkaar vast in zelfde sloot

Een bijzondere ochtend voor de brandweer in Schiedam. In een kort tijdsbestek moesten zij twee keer uitrukken voor een paard dat te water was geraakt in dezelfde sloot. 

De eerste melding kwam om 9:45 uur. Met de hulp van brandweer en omstanders kon het paard snel op het droge worden geholpen. Niet wil later om 10:20 uur werd de brandweer opnieuw gealarmeerd. Een ander paard was te water geraakt in dezelfde sloot. Ook dit paard kon succesvol uit de sloot worden bevrijd.

Bron: Horses.nl/Schiedam24

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook