Ga naar hoofdinhoud

Von Bredow-Werndl’s toekomstpaard Sir Max gewond na val

Alexandra Sessler met Sir Max. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sir Max (St. Moritz Junior x Del Piero), het achtjarige Lichte Tour-paard van Jessica von Bredow-Werndl, is gewond geraakt na een val. De Hannoveraan schrok bij het naar het weiland gaan en kwam daarbij ten val. "Duim alsjeblieft mee dat alles weer goed komt", schrijft de amazone.

Vorig jaar nam Sir Max onder het zadel van Alexandra Sessler deel aan de finale van het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo, waar hij op de achtste plaats eindigde. Daarna nam Von Bredow-Werndl over, om hem voor te bereiden op de Grand Prix.

Dit jaar bracht de Duitse hem een aantal keer uit op Lichte Tour-niveau.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook