Ga naar hoofdinhoud

Zonnepanelen gestolen bij Overijsselse rijvereniging

Stal Arcadia in Vledder is een schitterend accommodatie om te fotograferen

Rijvereniging De Bosruiters in Den Ham is afgelopen weekend bestolen. Naast een veegmachine, geluidsapparatuur en een laptop zijn ook zonnepanelen met complete bekabeling ontvreemd. De vereniging roept iedereen op om melding te maken als ze iets gezien of gehoord hebben.

De rijvereniging was al eerder doelwit van criminelen. Een week voor de inbraak werden er zonnepanelen ontvreemd van de parkeerplaats. De vereniging heeft een vermoeden dat de twee incidenten een verband hebben met elkaar. Er is al aangifte gedaan bij de politie, maar op Facebook roept de vereniging op om melding te maken als je iets gezien of gehoord hebt.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook