Ga naar hoofdinhoud

Zwaargewonde vrouw Trakehner Hengstenkeuring op weg naar herstel

Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Rick Helmink

Op 9 november raakte een vrouw zwaargewond op de Trakehner Hengstenkeuring in Neumünster. Het Trakehner Verband laat weten dat de vrouw inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen is en thuis door familie verzorgd wordt. Ze heeft nog intensieve zorg nodig, maar is desalniettemin goed op weg naar herstel.

De vrouw, een ervaren hulp op evenementen, viel met haar hoofd achterover op de vloer en raakte direct buiten bewustzijn. Dit gebeurde omdat de Sir Oliver-zoon Paean een uitweg zocht en tegen de deur bij de uitgang sprong. De deur ging open, maar de vrouw bleef met haar voet onder de deur haken en kwam zo ten val.

Bron: St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook