Ga naar hoofdinhoud

AMCO en HTP bundelen hun paardenkrachten

Ad

Twee toonaangevende bedrijven in de hippische wereld zijn een samenwerking aangegaan. PPHO, dienstverlener op het vlak van advisering, softwareprogramma’s en onroerend goed, bundelt de krachten met AMCO dat al 50 jaar de afvoer van strorijke paardenmest in Nederland verzorgt. Het doel van deze samenwerking is om de bedrijfsvoering van paardenhouders een stuk eenvoudiger te maken.

De eerste dienst die deze samenwerking oplevert is een vernieuwde en uitgebreide versie van het softwareprogramma Hippisch Totaal Pakket (HTP). Menig ondernemer in de paardenbranche kent HTP als onmisbare hulp bij het stroomlijnen van administratie en stalmanagement. Dankzij de kennis van AMCO is dit softwarepakket nu uitgebreid met mestboekhouding en milieuwetgeving. Dit levert tal van voordelen op voor hippische bedrijven: tijdbesparing, gemak en de gehele mestboekhouding, administratie en stalmanagement overzichtelijk bij elkaar op mobiel, tablet of laptop.

Koppeling met RVO

Binnen HTP waren al diverse koppelingen opgenomen, zoals met de kassa en het boekhoudpakket van het bedrijf. Dankzij de samenwerking met AMCO kan in HTP nu eenvoudig een sluitende mestboekhouding gemaakt worden en is er een koppeling met RVO toegevoegd. Hiermee kunnen paardenhouders met één druk op de knop hun paarden aan- en afmelden bij RVO en een overzicht van de aanwezige paarden per gewichtscategorie doorgeven. Daarmee voldoen zij aan zowel de mestwetgeving als de I&R-wetgeving. Dit voorkomt boetes want de overheid heeft aangegeven dit jaar nog strenger te gaan controleren op I&R-wetgeving en mestboekhouding.

Open Dag van AMCO op 18 juni

AMCO haalt al sinds 1971 strorijke paardenmest op bij maneges, stoeterijen, renbanen en handelsstallen. Door de jaren heen is AMCO uitgegroeid tot de grootste in deze sector met klanten in Nederland, België en Duitsland. Op zaterdag 18 juni 2022 opent AMCO haar deuren in Milsbeek om haar 50-jarig bestaan te vieren en belangstellenden een feestelijke rondleiding te geven door het bedrijf. PPHO is ook aanwezig om ondernemers van informatie te voorzien over alle mogelijkheden van het vernieuwde Hippisch Totaal Pakket. Lees meer

Bron: AMCO/PPHO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook