Ga naar hoofdinhoud

Belastingdienst zit bovenop George van Britt Dekker

Britt Dekker met George. Foto: Still Youtube.com

Britt Dekker en John de Mol hebben problemen met de Belastingdienst betreffende George. De hengst blijkt niet van de tv-celebrity te zijn, maar staat op naam van Talpa. "Ik wilde gewoon dat paard en als ik geld had gekregen, dan moest ik daar zelf belasting over betalen en nu niet", vertelt Dekker. Die constructie zorgt nu dus voor de nodige problemen.

Twee jaar geleden spraken Dekker en John de Mol af dat zij in ruil voor haar medewerking aan vier programma’s George in bruikleen kreeg. “We hebben wel een contract gemaakt dat ik levenslang over het paard beslis. Niet dat hij zou chanteren, maar anders is het zo van: “hé, je hebt nu vier programma’s gedaan..”, vertelt Dekker aan Media Inside.

Megaproblemen

“Belastingtechnisch moest het op Talpa blijven staan. Jullie denken dat ik nu iets zeg waar ik problemen mee krijg, maar we hadden al megaproblemen ermee dus..” Veel meer wilde Dekker er niet over kwijt. “Er zitten heel veel mensen op dit paard, ja. Ik denk dat het niet heel handig is om hier heel lang over door te gaan.”

Talpaard

Ondanks de complexe situatie, heeft Dekker geen spijt en is nog altijd in de wolken met het paard. “John de Mol heeft mij mijn droompaard gegeven die ik zelf nooit had kunnen kopen: George. Talpaard, ja.”

Bron: MediaCourant

3 reacties op “Belastingdienst zit bovenop George van Britt Dekker

  • henk

    is hier sprake van schenkingsrecht ,leasecontract, of, sponsering, iedereen moet open kaart spelen , jullie hebben toch niets te verbergen ik zou zeggen geef openheid .dit zijn nou de mazen van de wet , een duidelijk voorbeeld !!!!!

  • Dorien

    Genciano staat helemaal niet op naam van Talpa dus het lijkt mij sterk dat de belastingdienst kan vorderen. Wettelijk staat het paard nog steeds op naam van de oude eigenaar. Ze zouden zich eens moeten inlezen wat een PRE aan papieren heeft om hem op naam te kunnen overschrijven. Wat een amateuristische blamage

  • jan

    Hallo Dorien Ik heb geen voor kennis maar gaarne reageer ik even op bovenstaande opmerking ,wie zegt mij dat Talpa of wie dan ook ,niet de nieuwe eigenaar is, bij horsetelex staat Genciano BCN (COLLINS) als eigenaar ,maar er is er is toch zeker een koopcontract opgesteld, en er heeft een bank transactie plaats gevonden, in de wandelgangen wordt gepraat over een bedrag van €400.000 Vele handelaren doen na aankoop niet anders.. .Vandaar dat m.i.v. april 2021 het nieuwe i&R systeem in werking treedt, ieder paard op naam , van de nieuwe eigenaar . duidelijk scheppen in deze chaos EN CONTROLEREN zo veel mogelijk. P.S ZWART GELD ZAL ER ALTIJD WEL BLIJVEN de smeerolie van de maatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook