Ga naar hoofdinhoud

Beschuldiging kindermisbruik mogelijk aanleiding in schietincident Michael Barisone

De voormalig Olympisch dressuurruiter Michael Barisone die gearresteerd werd na een schietincident op zijn boerderij wordt door zijn slachtoffers nu ook beschuldigd van kindermisbruik. Hij werd vlak voor het schietincident hierover ondervraagd, zo maakt zijn advocaat vandaag bekend.

Tijdens het incident op zijn boerderij op 7 augustus richtte Michael Barisone zijn vuurwapen op amazone Lauren Kanarek die hierbij in de borst geraakt werd door twee kogels. Vervolgens liet hij haar zwaar gewond achter, aldus de autoriteiten. Ook de verloofde van Lauren Kanarek raakte gewond aan zijn arm. Vandaag verscheen Barisone voor het eerst voor de rechter, waarbij zijn advocaat verklaarde dat het niet helemaal zo is gegaan als wordt beweerd.

“Geen slachtoffer, maar oplichtster”

“Het vermeende slachtoffer is geen slachtoffer. Zij is een schurk en staat bekend als een oplichtster in de gemeenschap,” vertelt advocaat Jeffrey Simms  aan verslaggevers kort nadat zijn client werd aangehouden. “Zij startte een frauduleus DYFS onderzoek naar hem.” DYFS, de Division of Youth and Family Services, beter bekend als de Division of Child Protection and Permanentency. Dit is de Amerikaanse Kinderbescherming.

Wraak

Simms zei verder dat het stel, dat al die tijd op het terrein woonde, wraak wilde nemen op Barisone vanwege zijn pogingen om hen van zijn terrein te weren. Ze beschuldigden hierop Barisone van misbruik van de kinderen van Barisones vriendin en schakelden de Kinderbescherming in.

Het keerpunt in de langslepende vete, vertelt zijn advocaat, is het moment waarop de onderzoeker van de Kinderbescherming langs komt en tegen Barisone zegt: “u hebt, dit, dit en dat met haar kinderen gedaan…” Het schietincident vond vlak na dit gesprek met de onderzoeker plaats.

Lees ook: Olympier Barisone aangeklaagd voor poging tot moord en wapenbezit 

 

Bron: NewYork Post

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Beschuldiging kindermisbruik mogelijk aanleiding in schietincident Michael Barisone

  • Caroline

    Deze mevrouw is bekend om fraude en slechtmakerij aan anderen. Er is hier heel wat aan voorafgegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook